Natuurlijk Centrum Zuid - Marshall

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Krimpen aan den IJssel - Krimpen aan den IJssel
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
89 - 133m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

HET PLAN
Project Natuurlijk Centrum Zuid bestaat uit vier appartementengebouwen in een lommerijke groene en waterrijke omgeving op steenworp afstand van het gemeentehuis en winkelcentrum Crimpenhof. De voormalige woongebouwen zijn gesloopt door woningcorporatie QuaWonen en het busstation is verplaatst. Hiermee komt veel ruimte vrij en dit biedt kansen voor het realiseren van een nieuwe samenhangende identiteit en het versterken van de entree naar het centrum. Een prachtig nieuw woongebied met koop- en huurappartementen.

De vier gebouwen zijn parels in het groen en staan op een zogenaamd ‘groen canvas’. Dit nieuwe weeldigere groen is de basis van de gebiedsontwikkeling en creëert een aangename leefomgeving. Water wordt hierbij op verschillende manieren ingezet, zowel voor de beleving als voor de waterhuishouding. Het project heet niet voor niets Natuurlijk Centrum Zuid!

Nederlandse Bouw Unie ontwikkelt en bouwt het plan Natuurlijk Centrum Zuid en verkoopt de 46 koopappartementen in gebouw Marshall. Royale appartementen tussen de 90 en 130 m2 woonoppervlak met royale buitenruimtes en zicht op het groen. Parkeren voor de bewoners vindt plaats in de halfverdiepte privé parkeervoorziening.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Natuurlijk Centrum Zuid - Marshall
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
3 van 46 beschikbaar
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Koeling, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Krimpen aan den IJssel.

Aanmelden