Natuurlijk Centrum Zuid - Williams

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Krimpen aan den IJssel - Krimpen aan den IJssel
Actueel aanbod

€ 335.000,- tot € 795.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
70 - 165m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

WILLIAMS, HET PAVILJOEN IN HET GROEN!
Gebouw Williams ligt centraal in het park Natuurlijk Centrum Zuid. Dit duurzame paviljoen met een natuurlijke houten gevelafwerking staat als een parel in het groen. Een toplocatie op loopafstand van het winkelcentrum en overige voorzieningen, centraal gelegen in Krimpen aan den IJssel.

De 46 luxe en duurzame koopappartementen kennen veel variatie in plattegronden en afmetingen, vanaf circa 70 tot en met circa 165 m² oppervlakte, met 2 of 3 slaapkamers. De badkamers zijn compleet met luxe sanitair en tegels. Enkele topappartementen hebben zelfs 2 badkamers!

Vanaf uw royale balkon kijkt u uit over de waterpartijen in het park of geniet u van de zon. Daarnaast nodigt de aantrekkelijke collectieve groene binnentuin uit tot spontane ontmoetingen met medebewoners. Parkeren voor bewoners vindt plaats in de half verdiepte privé-parkeergarage, inpandig bereikbaar met de lift.

Verwarming en verkoeling verloopt via de collectieve WKO-installatie, waardoor u optimaal comfort heeft. Ieder appartement heeft PV-panelen op het hoofddak, wat de energiekosten drukt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Natuurlijk Centrum Zuid - Williams
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
20 van 49 beschikbaar
Prijs
€ 335.000,- tot € 795.000,-
Type woningen
Appartement, Overig

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Koeling, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
10 tot 15 m2, groter dan 15 m2
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Krimpen aan den IJssel.

Aanmelden